A We Love Budapest szerint ezeket kóstold a Gourmet Fesztiválon

“A TAMA vajtök-húsgombóc kombinációja egyúttal volt békebeli és modern, tökrajongóknak kötelező, a fanyalgók pedig kóstoljanak csak bele, hátha megváltozik a véleményük a zöldségről.”

A We Love Budapest szerint erősre sikerült az idei Gourmet Fesztivál tematikája, hiszen a gombóc sok desszertet és vadasfélét sejtet, míg a kaviár olyan hozzávaló, amit gyakorlatilag nagyon kontrasztos fogásokhoz is lehet párosítani. Így került a zsíros kenyérre, lángosra is. A fesztivál harmadik kiemelt eleme, a pezsgő jó kísérő, de sokan ételt alkottak segítségével. Miket érdemes kóstolni a 2018-as Gourmet Fesztiválon, hogy érdemes szervezni a látogatás napját?

Adtak néhány tippet, és minket is kiemeltek:

“A TAMA vajtök-húsgombóc kombinációja egyúttal volt békebeli és modern, tökrajongóknak kötelező, a fanyalgók pedig kóstoljanak csak bele, hátha megváltozik a véleményük a zöldségről.”

A teljes cikk itt olvasható

  • Share post